frietkramen - Een overzicht

U dan ook stuurt ons mail via deze pagina: prijsopgave vragen. U ontvangt een email retour met ons rekenvoorbeeld of ons vrijblijvende offerte en eventueel ons mogelijkheid op een gewenste datum. Na de goedkeuring ontvangt u ons bevestiging betreffende aanvullende info.

Wij bezitten daarvoor dit zogenaamde HACPP certificaat. Zo weet u dan ook echt dat ons mobiele patatkraam huren op uw party bij Frietfestijn.nl degelijk is.

U kunt kiezen voor ons complete catering aangaande uw event/evenement. Wij aankomen weet voor u langs met onze frietkot uit Maastricht voor ons partijtje van 40 personen.

Heb jij binnenkort ons reden voor een feestje en verlangen is jouw dit eten voor de gasten verzorgen? Vervolgens kan zijn een patatkraam huren de ideale uitkomst. Dit huren van ons patatkraam is goede mogelijkheid om jouw gasten te voorzien met een maaltijd.

via bijvoorbeeld wel een duurdere frituurpan met te schaffen maar dit assortiment niet te omvangrijk te houden?

Een hygiëne-diploma is ook niet verplicht. Zodra je aan een hygiënecode voldoet welke (bijvoorbeeld) door een brancheorganisatie kan zijn opgesteld en en een hygiënecode is goedgekeurd via een Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dan voldoe jouw vanzelf aan de wettelijke regels.

Een paar van onze frietkramen bestaan voorzien van snackautomaten waar de gasten zelf een frikandel, kroket ofwel andere snack uit kunnen trekken. Kiest u dan ook voor het pakket ‘onbeperkt bunkeren tijdens 1,5 uur’, dan zal u merken het ‘onbeperkt’ voor ons tevens zeker ‘onbeperkt ‘betekent!

Dat is zeer moeilijk en als hobbyist eigenlijk nimmer vol te behouden. Concurrentie welke 5 of 6 dagen per week friet verkoopt die koopt de friet weet heel wat voordeliger in vervolgens jou en heeft daarnaast hogere capaciteit friet dan jij.

U dan ook kunt al vanaf 40 man ons frietwagen in Limburg huren. U dan ook beslist vooraf uit welke middelen men kiest op dit partijtje en we zorgen voor de rest. U raakt bij ons verzekerd betreffende eersteklas voedsel het is bereid in dagverse plantaardige olie.

De prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo hebt u dan ook weet ons uitgebreid menu aangaande slechts € 5,50 per man. En woont u dan ook in een straal aangaande twintig kilometer om Eindhoven? klik hier Vervolgens betaalt u geen reiskosten ingeval u dan ook ons frietwagen wilt huren. Het is nog eens voordelig.

Tanken met extra hoge korting? Heden is een feestelijke opening over Esso de Meern. Lees daar allemaal aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit zeker intiem voor Leidens Ontzet aan het begin over een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het kan zijn nationale kroket dag!

  En vervolgens ben je weet snel  duurder uit dan ons professionelere installatie met microfiltratiesysteem. En vanzelfsprekend moet je tevens een afzuiginstallatie beschikken over.

Omdat zeg nou alleen, wie houdt daar niet over friet en een hete snack? De frietkraam komt volkomen op locatie tot wens. Het kan voor jou in een achtertuin zijn, op een oprit, op een feestlocatie ofwel ergens in een park. Niks is te gek en daar kan iedere keer meegedacht worden. Dagelijks in de week kun jouw een frietkraam huren.

We kunnen u dan ook vooraf kosteloos consumptiebonnen toesturen die u dan ook uit kunt segmenten, waarmee uw gasten hun frietje en snack voor ons met de frietwagen mogen komen halen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “frietkramen - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar